Over DGO Express

Wie iets te vervoeren heeft, is bij DGO Express B.V. aan het juiste adres! DGO Express is een bekend en betrouwbaar transportbedrijf in het noorden van het land. Het logistiek centrum is gunstig gelegen aan de A28 in Hoogeveen en daarmee voor veel vervoerders de toegangspoort tot Noord-Nederland.

DGO Express bedient zowel bedrijven als particulieren en neemt hen alle zorg uit handen. Niet alleen wat betreft de distributie van hun goederen, maar ook als het gaat om de opslag of een verhuizing.

Historie

DGO Express is circa tachtig jaar geleden opgericht als bodedienst. Het begon klein, met twee wagens die op en neer reden om pakjes op te halen en af te leveren. Efficiency was nog niet zo belangrijk. Het bedrijf, waarvan de naam is afgeleid van het werkgebied Drenthe, Groningen en Overijssel, groeide gestaag. In 1995 werd DGO Express overgenomen door Sent Waninge Holding, maar het bleef een echt familiebedrijf. Inmiddels is de derde generatie werkzaam in het transportbedrijf en rijden er circa tachtig voertuigen in de DGO-kleuren rond en staan er zo’n 130 medewerkers op de loonlijst.

Maatschappelijk ondernemen

Duurzaamheid vinden wij belangrijk, al zijn we er ons van bewust dat we een belangrijk aandeel hebben in de CO2 uitstoot in dit land. Dit proberen wij zo laag mogelijk te houden. Wij maken gebruik van moderne voertuigen die zo min mogelijk vuile stoffen uitstoten. Bovendien hebben al onze chauffeurs de opleiding zuinig rijden gevolgd.

Ook wil DGO Express maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo geven wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans en tonen we onze maatschappelijke betrokkenheid door sponsoring van diverse sportieve en culturele activiteiten.

Het team

Herman Weringa Algemeen Directeur
Wim vd Veen Verhuizingen / Opslag
Gjalt Waninge Manager Operations
Alina Slomp Administratie
Helma Botter Administratie
Eduard Schonewille Logistiek Manager
Rhona Kho Klantenservice
Dennis Jonkman Klantenservice
Rachel Doornbos Klantenservice
Karel Petter Wagenparkbeheer
Peter Marissen Planning
Sander Wubbels Teamleider Planning
Luuc Bolks Planning
Lars Lip Planning