Totaal Transport

Wilt u een enkel pakketje versturen of een complete blokvracht? Welke goederen u ook heeft, DGO Express zorgt dat ze zorgvuldig en snel op de juiste plek worden afgeleverd!

Dagelijks verzorgen wij het transport van uiteenlopende goederen in de Benelux. Fijnmazige distributie van goederen binnen 24 uur in heel Nederland, daar zijn we sterk in!

Goed geschoolde medewerkers in nette voertuigen bezorgen uw goederen op elke plek in de Benelux en via partners leveren we ook internationaal. Onze mogelijkheden en services zijn oneindig. Transport in alle soorten en maten; van geconditioneerd tot dedicated en van koeriersdienst tot winkeldistributie.

Totaal logistiek

Voor DGO Express gaat logistiek verder dan alleen het bezorgen van uw goederen. Al jarenlang verzorgen wij de op- en omslag van de goederen van onze klanten. Het complete logistieke plaatje nemen wij dan ook graag voor onze rekening. Zo kunnen wij onze kwaliteiten het beste benutten.

En u? U wordt in het proces ontzorgd en heeft geen omkijken meer naar uw goederen. U heeft alleen één aanspreekpunt, één factuur en één portal; hoe gemakkelijk is dat?

Deze complete logistiek, met uitgebreide track & trace mogelijkheden en diverse value added diensten, noemen we bij DGO Express Totaal Logistiek. En dat is nu precies waar DGO Express zo goed in is!

Fijnmazige Distributie

Fijnmazige distributie zijn alle zendingen van groot tot klein (pakketje tot pallets) naar zowel bedrijven als particulieren. Uw zending is te volgen via de Track & Trace site. U kunt de geschatte aankomsttijd van uw zending volgen en wij verzorgen een e-mail service met updates.

Pakketservice

DGO Express verzorgt pakketleveringen tot 30 kilo per pakket. Wij selecteren voor u de beste partners, terwijl u gewoon één contactpersoon houdt. Voor pakketten gebruiken wij het netwerk van DPD. Door de automatische koppeling via onze portal hoeft u niets extra’s te doen, maar profiteert u wel van de voordelen.

Netwerk

DGO Express is lid van DistriXL . Via dit netwerk worden binnen 24 uur alle zendingen geleverd in de Benelux.
logo Distrixl

Regio

In de regio Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland transporteren wij uw goederen in eigen beheer en met onze eigen vertrouwde wagens en ervaren medewerkers.

Landelijk

Grotere zendingen en zendingen die zich er niet voor lenen om uit te besteden, worden met onze eigen wagens in de Benelux geleverd.

LTL-FTL

Wij bieden zowel LTL (Less than Truck Load) als FTL (Full Truck Load). Grote partijen en volle vrachten met eigen wagens of onder regie uitbesteed aan zorgvuldig geselecteerde partners.

Nachtvervoer

DGO Express verzorgt het nachtvervoer voor enkele klanten in de automotive sector en voor diverse onderhoudsbedrijven. Ook rijden wij speciale leveringen en nachtshuttles volgens vaste ritschema’s.

Dedicated Vervoer

Aan enkele van onze klanten leveren wij wagens en chauffeurs om specifiek voor die klanten te leveren. Dit transport wordt niet gecombineerd met andere zendingen.

Winkeldistributie

Met name voor Op=Op voordeelshop beleveren we alle winkels. Ook voor enkele andere winkelketens vervoeren we goederen van het centraal magazijn naar de winkels.

Koeriersdienst

DGO Express is in te schakelen voor spoedleveringen van klein tot groot, op aanvraag en op het gewenste tijdstip van de klant.

Extra Services

DGO Express biedt diverse extra services bij de distributie van uw goederen. Denk aan tijdleveringen, meeneemheftruck, over de drempel logistiek zoals inpakken, in elkaar zetten of monteren, ADR leveringen of gekoeld of verwarmd vervoer.