Verhuizingen

Nauwkeurig, betrouwbaar en snel. Dat is toch exact wat u zoekt in een goede verhuizer? Bij DGO is uw verhuizing in goede handen!

Verhuizen wordt vaak gezien als een stressvolle periode. Dat hoeft niet. DGO Verhuizingen beschikt over vakkundige kennis om uw verhuizing soepel en vooral zorgeloos te laten verlopen.

Onze deskundige medewerkers weten uit ervaring hoe belangrijk een goede planning is. Op tijd en onbeschadigd uw inboedel op het juiste adres afleveren, is hen op het lijf geschreven.

DGO Verhuizingen onderscheidt zich door een no-nonsense mentaliteit, hoge kwaliteit en een snelle afwerking. Ons verhuisbedrijf heeft veel kennis in huis en kan daarom meer dan alleen het verplaatsen van uw inboedel. Wilt u dat uw computerapparatuur op de nieuwe locatie weer wordt aangesloten? Of dat uw kast ook weer in elkaar wordt gezet? Voor kleine klusjes kunt u gebruik maken van onze handyman service. Wat het ook is, uw probleem is onze uitdaging!

Moderne verhuiswagens  

Bij uw verhuizing wordt gebruik gemaakt van hulpmiddelen die er voor zorgen dat uw inboedel schadevrij overkomt. Uw inboedel wordt vervoerd in één van onze moderne verhuiswagens. Deze voertuigen worden uitsluitend gebruikt voor verhuizingen, waardoor ze altijd netjes en schoon zijn. Voor verdiepingen maken we gebruik van een verhuislift.

Opslag

Heeft u nog geen nieuwe plek voor uw goederen? Uw inboedel kan voor korte of langere tijd worden opgeslagen bij DGO. De goederen worden in afsluitbare containers geladen en in speciale stofvrije ruimten opgeslagen. De opslagruimtes worden verwarmd zodat uw inboedel altijd in optimale conditie blijft.

Bedrijven

DGO Verhuizingen heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een goede en betrouwbare partner in de verhuiswereld. Voor het noorden van Nederland kunnen wij met trots zeggen dat wij specialist zijn in het verhuizen van kantoren, scholen en zorginstellingen. Ook met interne verhuizingen bij bedrijven hebben wij veel ervaring. Onze afdeling is uitgerust voor kleine en grote projectverhuizingen.

Erkende verhuizers

DGO Verhuizingen is een Erkende Verhuizer. Dit predicaat staat garant voor kwaliteit. De ondernemersorganisatie voor Erkende Verhuizers zorgt ervoor dat aangesloten verhuisbedrijven zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. De organisatie ziet toe op de beoordeling van de kwaliteitseisen waaraan Erkende Verhuizers continue moeten voldoen. DGO Verhuizingen beschikt daarnaast ook over het ISO 9001-certificaat.