Warehouse

U heeft goederen op te slaan, maar wilt niet de zorgen die een eigen magazijn met zich meebrengen? Wij helpen u graag! DGO Express is specialist in alle warehouse activiteiten.

Door de omvang van ons distributiebedrijf is het mogelijk om uw complete logistieke proces uit handen te nemen. Wij beschikken over een cross-dock van vierduizend vierkante meter en een warehousepand van vijfduizend vierkante meter. De in-, om- en opslag, order picking en value-added diensten worden door een goede mix van kundige werknemers en moderne technieken zorgvuldig en goed uitgevoerd. U plaatst simpelweg uw order bij DGO Express Warehouse, wij zorgen voor een correcte afhandeling van uw vracht.

Opslag

In het logistiek centrum in Hoogeveen heeft DGO Express ruim 5000 vierkante meter inpandige verwarmde opslag. De temperatuur wordt op een constante waarde gehouden, zodat de goederen goed geconditioneerd blijven. Uiteraard is het opslaggedeelte voorzien van goede beveiliging zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw goederen. Naast onze inpandige opslag is ook afgesloten buitenopslag mogelijk.

Order picking

Bij binnenkomst worden uw goederen voorzien van een barcode of een locatie. Aan de hand van berekeningen bepalen we de optimale route om uw goederen te picken, zodat deze snel naar uw klant gestuurd kunnen worden. Doordat wij werken met barcodescanning worden er weinig fouten gemaakt.

Value Added Logistics

DGO Express warehouding kan en doet meer. Naast onze in-, om- en opslag activiteiten bieden we value added diensten. U kunt hierbij denken aan het sealen van pallets of het assembleren van goederen.